PR InSinkErator lanserar nydesignad hetattenkran - J shape

Amerikanska InSinkErator lanserar nu sin populära hetvattenkran 3N1 i J-formad design – 3N1 J shape

InSinkErators hetvattenkran 3N1 som lanserades i fjol har blivit så pass populär att det nu lanseras en ny formgivning för att passa ännu fler hushåll. Nu lanseras 3N1 J shape på den svenska marknaden. Den italienskt designade hetvattenkranen finns i färgerna krom och borstat stål.

InSinkErator 3N1 J shape skapar mer arbetsyta i köket genom att ersätta vattenkokaren och erbjuder vatten i alla temperaturer, från isande kallt upp till 98 grader hett och ångande vatten. 3N1 J shape har en modern böjd design och är tillverkad av högkvalitativ mässing med låg blyhalt.  Då man köper hetvattenkranen ingår en femårsgaranti på kranen och två års full garanti på tanken.

– Utbyggnaden av vår produktportfölj av hetvattenkranar speglar de trender som vi idag ser i köksbranschen, samt bland konsumenter, säger Wilco Teunissen, affärsutvecklingschef på InSinkErator. Vi strävar efter att utveckla praktiska och samtidigt stilfulla lösningar som kan göra stor skillnad för alla kök, både vad gäller estetik och bekvämlighet, och vi tror starkt på att skapa produkter som främjar bekvämlighet samt miljöbesparing.


Utöver att få mer arbetsyta i köket innebär en omedelbar tillgång till hetvatten via en hetvattenkran att vattenkonsumtionen går ner. Detta eftersom vattenkokaren inte fylls med för mycket vatten som sedan inte används. Dessutom sparas den el som annars skulle gå till kokning i en vattenkokare eller på spisen. Den spar också på din tid; man behöver exempelvis inte vänta på att thevattnet ska koka, och vill man använda vattnet till matlagning kortar det tiden betydligt då man endast behöver värma vattnet i ytterligare två grader tills det börjar koka – så att koka ris, potatis eller pasta går snabbare än någonsin.

Mer information om 3N1 J shape:

  • Konstruerad och tillverkad i Italien    
  • Levererar filtrerat hett vatten på upp till 98° C, samt varmt och kallt vatten
  • Används till att brygga the och kaffe, blanchera grönsaker, köksrengöring och fettborttagning, tillagning av pasta, potatis och ris, upptining av frysvaror och mycket mer
  • Självavstängande och enkelt greppbart handtag, tryckspak med en säker låsmekanism som gör hetvattenkranen barnsäker
  • Levereras med en kompakt 2,5 liters-tank som tar upp minimalt utrymme under diskbänken
  • Enkel att eftermontera
  • Fem års garanti på kranen och två års full garanti på tanken
  • Levereras komplett med monteringssats
  • Finns i borstat rostfritt stål och polerad krom
  • Mått: H 407 x W 161 x L 221 mm

För mer information om InSinkErators produkter, samt kontakt gällande intervju eller högupplösta bilder, kontakta:

Natalie Majerski
– Magnet Kommunikation för InSinkErator
E-post: natalie@magnetkom.se
Tel: 076 – 103 2010

Om InSinkErator

InSinkErator, en affärsenhet inom Emerson, är världens största och marknadsledande tillverkare av matavfallskvarnar för livsmedel. Matavfallskvarnar avleder cirka 20 procent av hushållsavfallet från deponering och har visat sig ha mindre kolutsläpp än vanlig sophantering. Under 2007 lanserade InSinkErator en helt ny produkt, en hetvattenkran som levererar 98 grader varmt filtrerat vatten direkt ur kranen.
https://www.insinkerator.se/

AttachmentSize
PDF icon PR InSinkErator lanserar nydesignad hetattenkran - J shape.pdf108.57 KB