Avfallskvarn

En avfallskvarn är helt enkelt ett måste i ett modernt kök. En avfallskvarn från InSinkErator erbjuder inte bara praktisk, modern bekvämlighet; den ger också ett miljömässigt ansvarsfullt svar på det växande problemet med matavfall.

Det här är det enkla sättet att hantera matavfall. Kvarnen monteras enkelt och diskret under diskbänken och maler enkelt matavfall till små partiklar som automatiskt spolas ner i det vanliga köksavloppet.

Slå bara på kallvattenkranen, lägg ner matresterna I diskhon och för ner dem i kvarnens avloppshål. Slå på kvarnen och genom en knapptryckning så mals avfallet ner och spolas bort; snabbt, tyst och effektivt.

Nästan allt matavfall du kan tänka dig – inklusive köttben – tas om hand av matavfallskvarnen på några sekunder. Evolution 200 kan hantera ALLA sorters matavfall. Säkerhet är inget problem – ringen som sköter malningen är effektiv och säker och det finns inga blad eller knivar.

Det är enkelt på många plan. Du spar tid på att slippa hantera kladdiga, illaluktande matavfall. Du slipper besvär med att fylla och tömma soppåsar och soptunnor. Och du gör en insats för miljön. Med sin diskreta och kompakta design installeras en matavfallskvarn enkelt och passar de flesta diskbänkar. Allt som behövs är en rörmokare och eluttag i närheten.

 

F-701R medföljer som standard med alla 1100-seriesystem. Det är ett filter för klor, smak och lukt med extra blyskydd och en kalkavlagningsreducerande förmåga. Det filtrerar sediment på en 5 mikron. Det finns som utbytesfilter i förpackningar om två.

Förlängd diskbänksfläns

För användning med tjockare diskbänksmaterial från 19 mm - 44,45 mm. Rostfritt stål.

Universalpumpsats

Inkluderar flervinklad avskiljare för enkel installation.

För dem som föredrar att ha på-/av-strömbrytaren direkt på matavfallskvarnens lock erbjuder InSinkErator ett luckkontrolltillbehör. Det passar precis för effektiv batch-matningsfunktion. Finns till modellerna Evolution 200 och 100.

Luftväxlare

Luftväxlare för modeller 45 och 55 finns med knapp i polerad krom och matt stål (strömbrytare, storlek 33 mm diameter)