InSinkErator lanserar stilren svart hetvattenkran inför nyår

InSinkErator lanserar nu sin populära hetvattenkran 3N1 i den nya färgen Satin Black – en svart färg som snyggar till köket lagom till nyårsfesten.

Amerikanska InSinkErator lanserar lagom till nyår en ny färg för sin hetvattenkran och blandare 3N1. Den svarta färgen har utvecklats av InSinkErators italienska designteam för att passa dagens moderna kök.

I Norden är vi vana vid att allt ska vara vitt, men de senaste designtrenderna visar att vi nu vågar använda oss av mer färg för att kontrastera mot den vita bakgrunden.

– Svart är en färg som är såväl klassisk som stilren, och som passar de flesta kök, därför har vi valt att nu lansera denna färg även på den svenska marknaden, förklarar Denise Iordache, marknadschef för Europa och Ryssland på InSinkErator.

InSinkErator 3N1 skapar mer arbetsyta i köket genom att ersätta vattenkokaren vilket gör det lättare att hålla köket städat. Den erbjuder vatten i alla temperaturer, från isande kallt upp till 98 grader hett och ångande vatten.

3N1 kan bland annat användas till:

  • direkt bryggning av thé eller kaffe
  • blanchering av grönsaker
  • rengöring av köket
  • vatten till kokning av till exempel pasta, potatis och ris
  • snabb upptining av frysvaror

3N1 Satin Black finns nu tillgänglig att köpa i Sverige via InSinkErators återförsäljare.

För mer information om InSinkErators produkter, samt kontakt gällande intervju eller högupplösta bilder, kontakta:

Natalie Majerski
– Magnet Kommunikation för InSinkErator
E-post: natalie@magnetkom.se
Tel: 076 – 103 2010

Om InSinkErator

InSinkErator, en affärsenhet inom Emerson, är världens största och marknadsledande tillverkare av matavfallskvarnar för livsmedel. Matavfallskvarnar avleder cirka 20 procent av hushållsavfallet från deponering och har visat sig ha mindre kolutsläpp än vanlig sophantering. Under 2007 lanserade InSinkErator en helt ny produkt, en hetvattenkran som levererar 98 grader varmt filtrerat vatten direkt ur kranen.
https://www.insinkerator.se/