InSinkErator lanserar matavfallskvarnar för nybyggnationer

 

 

InSinkErator Evolution Supreme - så robust att du kan glömma den

InSinkErator lanserar två nya matavfallskvarnar för den svenska marknaden som säljs endast direkt till inköpare: Evolution 100 Supreme och Evolution 200 Supreme, två av InSinkErators mest kraftfulla, robusta, tysta och samtidigt prisvärda matavfallskvarnar.

Med en motor på .75 hp och två- respektive trestegsmalning kan man mala i stort sett vilket matavfall som helst på bara några få sekunder, och mer finmalt än någon annan modell i InSinkErators utbud. Evolution 100 Supreme och 200 Supreme har 6 respektive 7 års garanti, ett automatiskt omvänt malningssystem, antivibrations-teknik, och mycket mer.

Effektiva, tysta och reparationsfria till specialpris

InSinkErator Evolution 100 Supreme och Evolution 200 Supreme erbjuds uteslutande för byggprojekt / nybyggnationer, och i samband med detta erbjuds de till extra bra pris för att passa svenska upphandlingar.

Matavfallskvarnarna har ett unikt och patenterat antivibrationssystem som skyddar avloppsrören och minimerar vibrationerna som uppstår vid malning, vilket inte bara skyddar rören och diskbänken, utan innebär att Evolutionserien har marknadens tystaste matavfallskvarnar. Båda modellerna har ljudtestats av svenska ACAD och testen utfördes enligt Boverkets byggregler BBR21, standard SS26752: 2015. Mätningarna gjordes enligt ISO16032. Evolution 200 Supreme är, då det är den enda matavfallskvarnen på den svenska marknaden som bevisligen uppnår ljudklass A, den tystaste matavfallskvarnen på den svenska marknaden.

InSinkErators matavfallskvarnar är så pass hållbara och högkvalitativa att de inte behöver repareras – om något skulle hända med en matavfallskvarn ersätter InSinkErator den i sin helhet. Att någonsin behöva reparera en InSinkErator-kvarn är så ovanligt att efterkostnaderna för att köpa in stora partier matavfallskvarnar är i stort sett obefintliga – därför har InSinkErator denna ersättningsgaranti.

Världsledande – har tillverkat över 100 miljoner matavfallskvarnar

InSinkErator säger inte bara att de är marknadsledande inom matavfallskvarnar – de är det på riktigt. InSinkErator är nämligen det företag som uppfann matavfallskvarnen 1927 och har sen dess förfinat sina produkter till att bli de bästa och mest hållbara på världsmarknaden.

Idag ägs InSinkErator av Emerson och har en global marknadsandel inom matavfallskvarnar på 80 procent. Med 1,300 anställda på InSinkErator, av sammanlagt 103,500 anställda på Emerson, har företaget producerat över 100 miljoner matavfallskvarnar sen InSinkErator grundades 1938. Erfarenhet, kvalitet och finansiell stabilitet är därmed tre av ledorden för detta globala företag.

Tillverkas i USA

Alla matavfallskvarnar tillverkas i USA och teknisk service efter installationen ingår via ett lokalt supporttelefonnummer. Då produkterna har ersättningsgaranti innebär den tekniska servicen att de ordnar med ett utbyte av matavfallskvarnen, om problemet inte kan lösas enkelt via den svenska telefonsupporten.

För mer information om priser och kontakt med lokala distributörer, besök:

https://www.insinkerator.se/kontakta-oss

För mer information om InSinkErators produkter, samt kontakt gällande intervju eller högupplösta bilder, kontakta:

Natalie Majerski - Text100 för InSinkErator

E-post: natalie.majerski@text100.se

Tel: 076 – 103 2010

 

Om InSinkErator
InSinkErator, en affärsenhet inom Emerson, är världens största och marknadsledande tillverkare av matavfallskvarnar för livsmedel. Matavfallskvarnar avleder cirka 20 procent av hushållsavfallet från deponering och har visat sig ha mindre koldioxidutsläpp än vanlig sophantering. Under 2007 lanserade InSinkErator en helt ny produkt, en hetvattenkran som levererar 98 grader varmt filtrerat vatten direkt ur kranen. https://www.insinkerator.se/

 

AttachmentSize
PDF icon Pressmeddelande Supreme 2018.pdf342.24 KB