Bingo!

Vi är många som vill kunna bidra till en bättre miljö, men vi vill helst inte kompromissa med vår dyra tid i våra många gånger pressade vardagsliv, så den extra tid det kan innebära att plocka upp en miljövänligare vana upplevs ofta som ett hinder. Effektivitet blir centralt och det måste vara enkelt för att vi idag ska ta oss an nya vanor. Vi tror att Bingo, med sin lättsamma och pricksäkra framtoning, kommer kunna upplysa och utbilda svenska hem om avfallskvarnen, dess roll i köket, förenklingen av sophanteringen och bidragandet till en mer hållbar miljö.

 – När jag först hörde talas om InSinkErator kände jag ärligt talat inte till alla fördelar med en matavfallskvarn, säger Bingo. Jag fick många aha-upplevelser när jag läste på om miljöfördelarna och den enkla användningen. Jag söker ständigt efter lösningar att förenkla vardagen och göra det jag kan för miljön, utan att det ska bli alltför krångligt. Det ska bli superkul att få testa InSinkErators matavfallskvarn och förmedla min upplevelse till mina följare. Jag tar mig bara an samarbeten med företag som jag tror på och InSinkErators produkt och varumärke är något jag kan stå bakom fullt ut.

Bingo lever ett hektiskt liv, och försöker som många andra få vardagen att gå ihop med barn, jobb, hushållsbestyr och relationer, något många känner igen sig i. Med samarbetet med Bingo hoppas vi att frågetecken ska redas ut och att konsumenter ska få upp ögonen för vår produkt som ett bekvämt alternativ till Bruna Påsen och kompostering. För trots att matavfallskvarnen har funnits på den svenska marknaden i 20 år så är den en nyhet för många.

Syftet med samarbetet är att upplysa och utbilda konsumenten och svara på de vanligaste frågorna och funderingarna kring matavfallskvarnen och dess användningsområde. Bingo kommer även att recensera och demonstrera den dagliga användningen av InSinkErator Evolution 200 via sina egna sociala kanaler.

Följ Bingo på Instagram för att ta del av hans upplevelse.


Om avfallskvarnar

En avfallskvarn installeras enkelt under diskbänken och kopplas till din befintliga diskho och avloppssystem. Du spolar ner dina matrester i diskhon där avfallskvarnen maler ner och spolar bort resterna med avloppsvattnet till reningsverket. Där kan det omvandlas till gödsel för åkermark eller användas för tillverkning av biogas för att exempelvis driva bussar och bilar.

I princip allt ätbart går att mala ner och kräver inte mer än en knapptryckning och rinnande vatten. Avfallskvarnar är ett miljövänligt och bekvämt alternativ till sopsortering av matavfall.

 

För mer information om InSinkErators produkter klicka här.