Matavfallskvarnar

En matavfallskvarn är helt enkelt ett måste i ett modernt kök. En matavfallskvarn från InSinkErator erbjuder inte bara praktisk, modern bekvämlighet; den ger också ett miljömässigt ansvarsfullt svar på det växande problemet med matavfall.


Det här är det enkla sättet att hantera matavfall. Kvarnen monteras enkelt och diskret under diskbänken och maler enkelt matavfall till små partiklar som automatiskt spolas ner i det vanliga köksavloppet.


Slå bara på kallvattenkranen, lägg ner matresterna I diskhon och för ner dem i kvarnens avloppshål. Slå på kvarnen och genom en knapptryckning så mals avfallet ner och spolas bort; snabbt, tyst och effektivt.


Nästan allt matavfall du kan tänka dig – inklusive köttben – tas om hand av matavfallskvarnen på några sekunder. Evolution 200 kan hantera ALLA sorters matavfall. Säkerhet är inget problem – ringen som sköter malningen är effektiv och säker och det finns inga blad eller knivar.


Det är enkelt på många plan. Du spar tid på att slippa hantera kladdiga, illaluktande matavfall. Du slipper besvär med att fylla och tömma soppåsar och soptunnor. Och du gör en insats för miljön. Med sin diskreta och kompakta design installeras en matavfallskvarn enkelt och passar de flesta diskbänkar. Allt som behövs är en rörmokare och eluttag i närheten.

 

Evolution 200 är den bästa i sortimentet. Den har en malningsteknik med tre stadier och är vår tystaste modell.

Vår mest kraftfulla och samtidigt tystaste modell. Oroa dig inte för vad du kan och inte kan mala... Evolution 200 maler allt köksavfall.

Evolution 200 uppnår ljudklass A

 

Mer

Evolution 100 med sin malningsteknik i två stadier och tysta drift är kraftfullare och tystare än våra standardprodukter. Den kan mala nästan allt köksavfall, inklusive tuffare avfall som ben och potatisskal.

Evolution 100 uppnår ljudklass B

 

Mer

De nya standardavfallskvarnarna i M66 Serien är utformade, konstruerade och tillverkade i USA, och de är ingångsnivån för nyttomodeller som erbjuds i segmentet för hushållsavfall.  De erbjuder grundläggande funktioner och pålitlig kvalitet för kunder som är värdemedvetna.

M66 uppnår ljudklass B

Mer

De nya standardavfallskvarnarna i M56 Serien är utformade, konstruerade och tillverkade i USA, och de är ingångsnivån för nyttomodeller som erbjuds i segmentet för hushållsavfall.  De erbjuder grundläggande funktioner och pålitlig kvalitet för kunder som är värdemedvetna.

Mer

De nya standardavfallskvarnarna i M46 Serien är utformade, konstruerade och tillverkade i USA, och de är ingångsnivån för nyttomodeller som erbjuds i segmentet för hushållsavfall.  De erbjuder grundläggande funktioner och pålitlig kvalitet för kunder som är värdemedvetna.

Mer

Toppmodellen i vårt standardsortiment, högpresterande kontinuerlig matning och möjlighet att hantera stora mängder köksavfall.

Mer

Modell på mellannivå, perfekt för regelbunden användning i mindre hushåll.

Mer

InSinkErator modell på startnivå, lämplig för lättare användning i mindre hushåll.

Mer